Autopoťahy šité na mieru

AUTOPOŤAHY ŠITÉ NA MIERU

Meníme interiér, chránime Vaše sedadlá

Vyberte si dizajn, ktorý Vás vystihuje.

Autopoťahy vyrábame z kvalitných čalúnníckych látok, ktoré sa používajú v automobilovom priemysle pri prvovýrobe sedadiel.

Na výrobu autopoťahov používame profesionálne strihacie a šijacie stroje novej generácie. Podstatné sú pre nás hlavne presné strihy, precízne vypracovanie a kvalitné šitie.

Materiály, ktoré používame sú odolné voči vonkajším vplyvom a oderu.

Autopoťahy sú príjemné na dotyk, nie sú elektrostatické.

Používame širokú paletu vzorov a farieb.

Taktiež ponúkame aj možnosť farebnej výšivky na autopoťahy podľa vlastného výberu.

Pri projektovaní nových dizajnov pre autopoťahy kladieme dôraz na nové trendy v automobilovom priemysle a taktiež aj na požiadavky našich zákazníkov.

Rozšírili sme svoju činnosť aj o maloobchod, kde si cez náš e-shop môžu zákazníci objednať tovar priamo.

Ako slovenský výrobca sme schopní ponúknuť najlepšiu kvalitu za stále najvýhodnejšiu cenu.

 

Nakupovať

Výhody autopoťahov

  • Ochrana Určite ste sa už stretli s tým, že po nejakom čase používania sa sedadlá najprv zašpinia a ich čistenie nie je žiadna hračka. S autopoťahmi - žiadny problém. Hodiť do práčky a vybavené.
  • Elegancia Kto by nechcel mať vo svojom aute pocit bezpečia a jemnej elegancie. Práve preto pracujeme na nových a ešte modernejších dizajnoch.
  • Extra Niekto tuží byť iný ako ostatní. Chce, aby to bolo aj vidieť. Čo tak nejaká cool farebná kombinácia, alebo výšivka podľa ktorej bude každý vedieť čo má rád.

Často kladené otázky

Tu nájdete odpovede na najčastejšia kladené otázky ohľadne autopoťahov.
  • Ako zistím, či máte na moje vozidlo presné miery? V našej databáze máme k dispozícii strihy skoro na všetky bežne predávané vozidlá na Slovensku. V našej databáze strihov pribudnú každý mesiac ďalšie nové modely. Najľahší spôsob ako zistiť, či máme na Vaše vozidlo strih je zavolať na telefónne číslo 0907 601 888 a preveriť si dostupnosť strihu.
  • Budú mi autopoťahy pasovať? Ak si objednáte autopoťahy, ktoré sú šité na mieru, tak sa nemusíte obávať, že Vám autopoťahy nebudú pasovať na Vaše auto. Podstatné je, aby boli pri vyplnení objednávky správne uvedené všetky informácie o vozidle, ideálne ak máme aj fotografie Vašich sedadiel.
  • Ako si mám vybrať materiál? V prvom rade je potrebné uvedomiť si, čo od autopoťahov očakávate. Ak potrebujete len chrániť svoje sedadlá a nechcete investovať viac finančných prostriedkov, nemusíte si vyberať tie najdrahšie kategórie autopoťahov. V prípade, že Vám zaleží aj na konkrétnom vzhľade a vypracovaní autopoťahov, prípadne požadujete špeciálne požiadavky na autopoťahy, môžete siahnuť po vyšších radách a tiež po kožených autopoťahoch.
  • Čo mám robiť ak mi autopoťahy nebudú pasovať? Ak sa vyskytne akýkoľvek problém s montážou autopoťahov, sme k dispozícii s odbornou inštruktážou k montáži, prípade montáž zabezpečíme. Ak zistíme, že nejaký diel nie je v poriadku, chybu opravíme, resp. diel vymeníme.
  • Môžem si vybrať aj netypickú kombináciu materiálov? Samozrejme. Fantázii sa medze nekladú. Autopoťahy môžeme vyrobiť aj s farebnou výšivkou loga, ktoré si vyberiete.
  • Poskytujete veľkoobchodné zľavy? Ak ste firma, alebo predajna, môžete sa stať našim predajným partnerom a nakupovať tovar za veľkoobchodné ceny. Tešíme sa na spoluprácu.
  • CARTEX SR s.r.o.
  • +421 907 601 888
    +421 908 180 320
  • S. Rimava 43
    979 01 Rimavská Sobota
  • cartex@cartex.sk
© CARTEX SR s.r.o. Vytvorené: Strony internetowe Słupsk